PËR NE

 

 

 

 

 

 

 

 

Dardania Company është firmë shqiptare që bënë ndërtimin dhe shitjen e banesave dhe lokaleve afariste me qmime të volitshme.

Dardania Company me vizion të qartë dhe traditë 18 vjeçare në ndërtime tashmë është e liçencuar për ndërrmarrje të specializuar në ndërtime dhe byro projektuese.

Dardania Company filloi me ndërtimin e vilave në Tiranë në vitin 1993 dhe vazhdoi me ngritjen e ndërtesave shumëkatëshe dhe vilave në plazh të Durrësit, ku gjatë kësaj kohe dëshmohet me projekte shumë të bukura të ndërtimit duke aplikuar të gjitha parametrat dhe kriteret  europiane e posaçërisht u dallua me stilin e ndërtimit suedes. 

Krenarisë tonë për Dardania Company i jep shkëlqimin  e dhëna se vetëm pak ditë pas çlirimit të Kosovës Dardania Company filloi me ngritjen e ndërtesave shumëkatëshe, të përfshira me banesa, me lokale dhe zyra afariste në Prishtinë, për të vazhduar me të njejtat në  Gjilan Ferizaj Mitrovicë , Fushë Kosovë  dhe  Malas .

Puna jonë e sukseshme, cilësore, profesionale dhe e sinqertë vërtetë na gëzon por njëkohësisht edhe na obligon që vizionin tonë të ndërtimit dhe pasurimit të jetës së qytetarit tonë ta qojmë deri në fund.

Dhe në fund klientë potenciale, ne jemi të gatshëm gjithmonë të jemi në dispozicionin tuaj dhe të ju ofrojmë kushtet më të mira për banesën që ju e keni ëndrruar ta keni.

 

Me respekt,

Dardan Novosella

President